Talenting Software Development oplossingen

OVER TALENTING SOFTWARE

TALENTING SOFTWARE

Bij Talenting Software streven wij er naar om software bedrijven vooruit te helpen door het opzetten van remote ontwikkelteams. Teams die aanvoelen als een onderdeel van uw eigen onderneming. Dit doen we, samen met de beste talenten, vanuit ons kantoor in Nederland en ons Software Development Center in Brasov Roemenië.

Bij Talenting Software geloven we in Teams en Talenten. Met meer dan 25 jaar ervaring in software development en 15 jaar ervaring met nearshoring in Roemenië weten wij wat er nodig is om winnende teams te formeren. Teams die samen met u winnende producten kunnen maken.

TALENTING GROEP

Talenting software is onderdeel van de Talenting groep. Met de bedrijven uit de Talenting groep streven we ernaar een positieve impact te hebben op onze klanten, medewerkers en lokale gemeenschappen waarin onze bedrijven actief zijn.

PASSIE. CREATIVITEIT. TEAMWERK. RESULTAAT.

Bij Talenting Software denken we eerst aan mensen en dan pas aan techniek. We willen de mensen met wie we werken echt leren kennen en investeren graag in langdurige relaties. Wij geloven dat we met goed gebalanceerde teams met de juiste mix van talenten elke samenwerking tot een succes kunnen maken. 

Hulp nodig met het uitbreiden van uw Development Team?